Системи за аутоматско откривање и гашење пожара LABOR STRAUSS

Ми смо фирма која има лиценцу за дистрибуцију и пуштање у рад система за аутоматску дојаву и гашење пожара LABOR STRAUSS групе.

Широк асортиман производа

Технологија детекције пожара функционише много пре него што пожар постане безбедносни ризик. Правовремено пријављене опасности су кључне у заштити људи и очувању неповратне имовине.

Од централе за детекцију пожара преко високо осетљивих детектора за широк спектар карактеристика пожара до акустичких и оптичких сигналних уређаја, LST нуди свеобухватан асортиман производа за уградњу комплетних система за детекцију пожара.

Три различита протокола

Контролни панели подржавају три различита протокола. Поред тога сто су компатибилни са LABOR STRAUSS јављачима и модулима, могу радити са APOLO и SYSTEM SENSOR опремом.

Конвенционални системи

Са породицама контролних панела из ЛСТ-а, могу се покрити све замисливе апликације. У зависности од захтева и величине објекта, користе се компактни контролни панели серије BC 06 или серије BC 016 у конвенционалној технологији који служе за дојаву и гашење пожара.

Адресабилни системи

За веће и сложеније објекте користе се контролни панели серије BC 600 i BC net600. Контролни панели за детекцију и гашење пожара серије BC 600 комбинују технологију интелигентне петље са селективним протоколом детектора и доказаном конвенционалном технологијом.

Захваљујући модуларном концепту, флексибилној могућности надоградње и могућности умрежавања, контролни панели су идеално прилагођени за системе свих величина.

Мобилни приступ – REmote Access Tool REACT

Са системом за даљински приступ REACT, удаљеност од контролног панела више није битна.

Манипулација са пожарним системом је могућа уз помоћ рачунара, таблета или паметног телефона.

Под условом да је приступ интернету доступан. Ово чини рад корисника као и одржавање система приметно лакше. Са графичким приказом сигнала на вашем таблету или мобилном телефону, омогућено вам је лакше сналажење у објекту.

Захваљујући модуларном концепту, флексибилној могућности надоградње и могућности умрежавања, контролни панели су идеално прилагођени за системе свих величина.